Förhandsvisning:Searching

Onsdag 19 september klockan 18:00 förhandsvisar SF Bio "Searching" i utvalda städer, för dig som är guldmedlem. Biljetterna till förhandsvisningen släpps 12 september, klockan 17:00.

Om filmen
Efter att David Kims 16-åriga dotter försvinner påbörjas en utredning och en kriminalare blir tilldelad fallet. Men 37 timmar senare och utan en enda ledtråd bestämmer sig David för att leta på det enda stället ingen ännu letat. Stället där alla hemligheter finns samlade; hans dotters dator. David måste följa sin dotters digitala avtryck genom de kommunikationsmedlen vi använder varje dag i den här hypermoderna thrillern.

I rollerna ser du bland andra John Cho, Debra Messing, Joseph Lee och Michelle La. Regi: Aneesh Chaganty.

Så gör du för att få biljetter!

Biljetterna släpps 12 september, klockan 17:00.

VIKTIGT! I Stockholm kan biljetterna kan endast hämtas ut på Filmstaden Scandinavia och Filmstaden Söder. I övriga städer kan biljetterna hämtas ut på valfri SF Bio-biograf (med undantag för Göta i Göteborg, Spegeln och Royal i Uppsala samt Royal i Malmö).

Max två biljetter gäller per medlem på den här förhandsvisningen och identifikation sker med id- eller körkort alternativt digitalt medlemskort, som scannas. För att undvika köbildning så är det bra att ha identifikation redo vid biljettuthämtningen.

"Searching" förhandsvisas på följande biografer:

Stockholm: Filmstaden Scandinavia och Filmstaden Söder
Göteborg: Filmstaden Bergakungen
Malmö: Filmstaden Storgatan
Uppsala: Filmstaden
Västerås: Filmstaden

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0