Medlemskväll 12 november

Snart är det äntligen dags för höstens stora medlemskväll, där du som är medlem har chansen att se "Sune vs Sune" före alla andra!

Måndagen 12 november klockan 17:30 har du chansen att ta med familjen (eller ett barn i ditt liv) på en riktig helkväll, då SF Bio förhandsvisar det svenska familjeäventyret "Sune vs Sune". Dessutom bjuder SF Bio på popcorn och dryck.

Om filmen 
När Sune ska börja fyran möts han av en chock. En ny kille sitter på hans plats, och han är allt som Sune vill vara. Inte nog med det, han heter Sune också, och det är ju verkligen ingen bra start på fyran. Sune måste använda all sin list för att inte Sophie ska lämna honom och välja den nye Sune. Samtidigt känner Håkan att hans storebror håller på att sugas upp i de vuxnas tråkiga värld, pappa Rudolf får en ålderskris och vill säga upp sig för att satsa på musiken och mamma Karin blänger avundsjukt på nya Sunes perfekta mamma och hennes ännu mer perfekta bil. Välkommen till familjen Andersson!
 
 
 

Så gör du för att få biljetter!
Biljetterna släpps klockan 17:00 den 6 november för guldmedlemmar. Övriga medlemmar kan hämta ut biljetter från och med den 7 november, när kassorna öppnar. Antalet platser är begränsade och först till kvarn gäller. 

Biljetterna hämtas ut på valfri SF Bio-biograf i den stad visningen äger rum. Max fyra biljetter gäller per medlem och identifikation sker med id- eller körkort alternativt digitalt medlemskort, som scannas. För att undvika köbildning är det bra att ha din identifikation redo vid biljettuthämtningen. 

Medlemskvällen arrangeras på följande biografer:

Stockholm: Rigoletto, Filmstaden Sergel, Filmstaden Täby, Grand Lidingö, Filmstaden Råsunda, Filmstaden Kista, Filmstaden Heron City, Filmstaden Vällingby, Filmstaden Söder, Filmstaden Sickla och Filmstaden Scandinavia
Göteborg: Bergakungen, Göta och Biopalatset
Malmö: Royal
Gävle: Filmstaden
Helsingborg: Filmstaden
Jönköping: Filmstaden
Karlstad: Filmstaden
Linköping: Filmstaden
Luleå: Filmstaden
Lund: Filmstaden
Norrköping: Filmstaden
Sundsvall: Filmstaden
Umeå: Filmstaden
Uppsala: Spegeln
Västerås: Filmstaden
Växjö: Filmstaden
Örebro: Filmstaden

 

Källa: https://www.sf.se/medlem/forhandsvisningar/Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0