Förhandsvisning: Green book

Måndag 17 december förhandsvisar Filmstaden den hyllade "Green Book" för dig som är guldmedlem. Förhandsvisningen startar 18:00. Biljetterna till visningen släpps 10 december klockan 17:00.
 
Om filmen
År 1962 går nattklubbsvärden Anthony "Tony Lip" Vallelonga med på att köra musikern Dr. Don Shirley på en lång turné i djupaste amerikanska södern. Förvånad över att upptäcka att doktorn är afroamerikansk och inte en vanlig doktor, är Tony till en början ovillig att ta jobbet, men lönen är för bra för att tacka nej till. Från början så har de båda mycket olika uppfattning om allt från mat till musik, men finner snart att de båda också befinner i en värld som ser ner på dem båda  - och där börjar en oväntad vänskap. Chockad över att bevittna verkligheten för svarta amerikaner i den segregerade södern, blir Tony doktorns mest orädde försvarare och Don återbetalar Tonys lojalitet genom att hjälpa honom skriva dagliga kärleksbrev till sin fru.
 
 
Biljetterna släpps 10 december klockan 17:00.

VIKTIGT! I Stockholm kan biljetterna kan endast hämtas ut på Filmstaden Sergel, Filmstaden Scandinavia eller Filmstaden Söder. I övriga städer kan biljetterna hämtas ut på valfri SF Bio-biograf (med undantag för Göta i Göteborg, Spegeln och Royal i Uppsala samt Royal i Malmö). Biljetterna hämtas i den stad man vill se föreställningen.

Max två biljetter gäller per medlem på den här förhandsvisningen. De är kostnadsfria och identifikation sker med id- eller körkort alternativt digitalt medlemskort, som scannas. För att undvika köbildning så är det bra att ha identifikation redo vid biljettuthämtningen.

 

"Green Book" förhandsvisas på följande biografer:

Stockholm: Filmstaden Scandinavia, Filmstaden Sergel och Filmstaden Söder
Göteborg: Biopalatset och Filmstaden Bergakungen
Malmö: Filmstaden Storgatan
Gävle: Filmstaden
Helsingborg: Filmstaden
Jönköping: Filmstaden
Karlstad: Filmstaden
Linköping: Filmstaden
Luleå: Filmstaden
Lund: Filmstaden
Norrköping: Filmstaden
Umeå: Filmstaden
Uppsala: Filmstaden
Västerås: Filmstaden
Växjö: Filmstaden
Örebro: Filmstaden
Sundsvall: Filmstaden

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0