Solaris

Handling:
En rymdstation har cirkulerat runt den enda kända vattentäckta planeten Solaris i över hundra år, då plötsligt kontakten med besättningen på stationen verkar ha havererat. Chris Kelvin får
uppdraget att bege sig ut till stationen och utreda dess mystiska händelser som har satt besättningen och stationen ur spel. Väl på plats finner han snabbt ett mycket märkligt fenomen som han även själv faller offer för när minnen och händelser ifrån dem allra mörkaste delar av hjärnan uppdagar sig i fysiska former. Något som verkar ha en direkt koppling Solaris. 
 
*******
När jag såg Solaris hade jag samma förväntningar som när jag såg filmen Moon, men det blev en besvikelse, inte alls i samma anda. Det var mer som ett sömnpiller, man försöker ge filmen en chans och se färdigt den, och mot förmodan så gick det, men att se den igen, det är då inte aktuellt. En remake som kanske är okej, men att rekommendera den till ens vänner och familj är inget jag kommer att göra, finns bättre saker att lägga tiden på än Solaris. Den får en extra poäng mycket på grund av det utmärkta soundtracket av Cliff Martinez så där blir det ett plus men sen kan jag inte i övrigt komma på vad som är positivt med Solaris. Vet i alla fall vad jag skall göra om jag har svårt för att sova, att se Solaris,så bör John blund inte va alltför långt borta..
 
BETYG 2/5 MÖJLIGA
 
 Speltid: 1 h,39 min


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0