Supersheriffen slår till

Handling:
Den lilla stadens sheriff har problem. Först rapporterades det om ett stort utomjordiskt monster i parken som visade sig vara något annat och nu har han fått en liten unge på halsen som heter H7-25 och är en utomjording. Grabben visar sig även ha en del extraordinära krafter att tillgå så han försöker hjälpa den motsträvige sheriffen med hans dagliga arbete, dock med blandat resultat.
 
****
 
Alltid kul att se Bud Spencer i action, som vanligt varvat med lite festliga slagsmål. Fler bekanta ansikten i Supersheriffen slår till finns, bland annat den lille pojken som heter H7-25 gestaltas av Cary Cuffey. Han var även med i Närkontakt av tredje graden.. Bud Spencer har gjort filmer som flatfoot filmerna och Banana Joe där han lyckas fullt ut med sin talang. Tyvärr så skulle han ha sagt nej till att medverka i Supercheriffen slår till samt i uppföljaren Supercheriffen slår till igen. Det smärtar att såga en film som ens favorit är med i. Men manuset som sådant och lågbudget film. Man kunde le ibland när han bankade skiten ur Brennan i filmen som gestaltas av Joe Bugner som för övrigt var med i bla Streetfighter och Vi håller på flodhästarna..
 
Tyvärr så ger jag denna film Betyg 2/5 möjliga.. Men den platsar liksom ändå i samlingen med Terence Hill och Bud Spencer..
 
Speltid: 1 h,33 min
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0