Ready player one

Handling:
Året är 2045 och världen befinner sig på kanten till kaotisk kollaps. Människor har sökt trygghet i en virtuell verklighet - universumet OASIS som har skapats av den briljante och excentriske James Halliday. När Halliday dör, testamenterar han sin enorma förmögenhet till den som hittar den digitala ledtråd han gömt någonstans i det gigantiska OASIS. Det blir en tävling som engagerar en hel värld. När den unga hjälten Wade Watts bestämmer sig för att delta i tävlingen kastas han in i en fartfylld och svindlande skattjakt genom ett universum fyllt av mysterier och faror.
 
*****
 
Det tog kanske ca 15-20 minuter innan handlingen i filmen kom igång, men sen så blev det bara mer spännande och spännande och alla fartfyllda race osv, hade det varit i 3D hade man säkert märkt av effekterna ännu mer, men jag för min del var nöjd med att se den i 2D. Wade Watts som är en av dem som söker efter skatten börjar samtidigt känna oåterkalliga känslor, men vad det är för typ av känslor får ni se om vi ska se filmen.
Steven Spielberg är det som regisserat Ready Player One, en film bland många andra. Trailern till filmen var dock inte speciellt lockande, men när man väl sett filmen så är man mätt för en längre stund.
Betyg 4/5
 
 Speltid: 2 h,20 min
 
Sågs på bio den 30/3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0