Den of Thieves

Handling:
I Los Angeles, världens huvudstad för bankrån, är de enda som är tuffare än brottslingarna en specialdivision poliser som leds av Big Nick. När han får höra att den legendariske rånaren Merrimen planerar sin största stöt någonsin, pressar han den svagaste länken i Merrimens liga till att bli polisinformatör. För att ligga steget före polisen utför ligan en serie rån i sin förberedelse inför det omöjliga: att råna Federal Reserve Bank.
 
****
Gillar man en film med lite biljakter, action, bankrån samt lite drama mitt i allt så är Den of Thieves den
ultimata filmen man skall se.Många muskelknutar skall visa vad dem står i gänget som hela tiden försöker ligga steget före polisen. Tycker att actionscenerna kunde blandats ut mer i filmen överlag, för som det är nu så inleder filmen med lite Action, sen tar utfyllnaden vid, känns det som, och efter ca en timma så kommer actionscenerna igång igen, så tradigt är det. Det som får en att sitta kvar i biostolen när jag såg den på bio var den sköna värmen.
Den går att rekommendera men i så fall som en lätt underhållning till en påse popcorn.
 
Man kan också undra hur mycket av dem 2 h ,20 min som är utfyllnad.
 
När den började så inledde det med en fyra och så höll det på ett tag men i slutet så dalade tyvärr filmen vilket resulterar i ett betyg 3/5
 
Speltid: 2 h, 20 min
 
Sågs på bio 23/3.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0