Förhandsvisning: Sicario 2:Soldado

Förhandsvisning för guldmedlemmar: Sicario 2: Soldado
Torsdag 28 juni klockan 18:00 förhandsvisar SF BIO actionspäckade "Sicario 2: Soldado", uppföljaren till hyllade "Sicario" från 2015, för dig som är guldmedlem. Biljetterna till förhandsvisningen släpps den 21 juni, klockan 17:00.
 
Om filmen
CIA agenten Matt Graver och den oberoende "konsulten" Alejandro anlitas åter igen för att ta sig an en knarkkung som finansierar terrorister. Filmen kretsar kring det eskalerande kriget mot droger längs gränsen mellan USA och Mexiko.
 
 

Biljetterna släpps 21 juni, klockan 17:00. 

VIKTIGT! I Stockholm kan biljetterna kan endast hämtas ut på Filmstaden Söder och Filmstaden Scandinavia. I övriga delar av landet kan biljetterna hämtas ut på valfri SF Bio-biograf i den stad visningen äger rum (med undantag för Göta i Göteborg, Spegeln och Royal i Uppsala samt Royal i Malmö).

Max två biljetter gäller per medlem på den här förhandsvisningen och identifikation sker med id- eller körkort alternativt digitalt medlemskort, som scannas. För att undvika köbildning så är det bra att ha identifikation redo vid biljettuthämtningen.

 

För mer info om vilka biografer som förhandsvisar så följ länken:

https://www.sf.se/medlem/forhandsvisningar/Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0