Förhandsvisning för guldmedlemmar: Whitney

Är du guldmedlem hos SF Bio och hungrar efter mer förhandsvisningar? Inga problem, ännu en film skall visas och det är musikdokumentären om Whitney Houston.
 
I denna den första officiella dokumentären om Whitney Houston bidrar hennes familj, vänner och samarbetspartners till ett generöst och intimt porträtt av en världsstjärna som levde ett stort, men för kort, liv. Whitney innehåller ljud- och videomaterial från hennes karriär som aldrig förut visats, och tar ett gripande och hudnära perspektiv som kommer att omdefiniera hur vi minns en av musikhistoriens största: Whitney Houston.
 
 
 
Biljetterna släpps  Tisdagen 26 juni, klockan 17:00.
Måndagen den 2:a Juli 18:00 så visar Sf bio filmen för guldmedlemmar*
 

VIKTIGT! I Stockholm kan biljetterna kan endast hämtas ut på Filmstaden Söder och Filmstaden Scandinavia. I övriga städer kan biljetterna hämtas ut på valfri SF Bio-biograf (med undantag för Göta i Göteborg, Spegeln och Royal i Uppsala samt Royal i Malmö).

Max två biljetter gäller per medlem på den här förhandsvisningen och identifikation sker med id- eller körkort alternativt digitalt medlemskort, som scannas. För att undvika köbildning så är det bra att ha identifikation redo vid biljettuthämtningen.

"Whitney" förhandsvisas på följande biografer:

Stockholm: Filmstaden Söder och Filmstaden Scandinavia
Göteborg: Biopalatset
Malmö: Filmstaden Storgatan
Uppsala: Filmstaden
 
Denna förhandsvisning är alltså begränsad till ovanstående städer, detta pga begränsat antal filmkopior
från filmbolaget..
 
Så hinner jag så skall jag absolut se på filmen.
 
*För er som inte kan se förhandvisningen så har filmen biopremiär fredagen den 6:e Juli

Den blomstertid nu kommer

Handling:
Sverige är under attack. Inte av stridsvagnar vid gränsen utan det handlar om it-system som mystiskt börjar släckas ned och faciliteter som plötsligt slås ut.
 
*****
"Den blomstertid nu kommer" Började lite segt innan den sen kom igång och när den gjorde det så gjordes det med besked. Mycket speglar det som händer i samhället idag medans en del var överkurs. Ibland var det lite för mycket action men spänningen var olidlig.Man är trots allt van att se utländska katastroffilmer, inte så mycket inom det svenska språket direkt, Stundtals så växlas det mellan drama och action, och det är ju bra för dem som gillar båda delarna. Min rekommendation till er som inte sett filmen är att se den..
 
Betyg 4/5 möjliga
 
 
Såg på bio den 21/6.

Förhandsvisning: Sicario 2:Soldado

Förhandsvisning för guldmedlemmar: Sicario 2: Soldado
Torsdag 28 juni klockan 18:00 förhandsvisar SF BIO actionspäckade "Sicario 2: Soldado", uppföljaren till hyllade "Sicario" från 2015, för dig som är guldmedlem. Biljetterna till förhandsvisningen släpps den 21 juni, klockan 17:00.
 
Om filmen
CIA agenten Matt Graver och den oberoende "konsulten" Alejandro anlitas åter igen för att ta sig an en knarkkung som finansierar terrorister. Filmen kretsar kring det eskalerande kriget mot droger längs gränsen mellan USA och Mexiko.
 
 

Biljetterna släpps 21 juni, klockan 17:00. 

VIKTIGT! I Stockholm kan biljetterna kan endast hämtas ut på Filmstaden Söder och Filmstaden Scandinavia. I övriga delar av landet kan biljetterna hämtas ut på valfri SF Bio-biograf i den stad visningen äger rum (med undantag för Göta i Göteborg, Spegeln och Royal i Uppsala samt Royal i Malmö).

Max två biljetter gäller per medlem på den här förhandsvisningen och identifikation sker med id- eller körkort alternativt digitalt medlemskort, som scannas. För att undvika köbildning så är det bra att ha identifikation redo vid biljettuthämtningen.

 

För mer info om vilka biografer som förhandsvisar så följ länken:

https://www.sf.se/medlem/forhandsvisningar/
RSS 2.0