Ant-man and the Wasp

Handling:
Ett nytt kapitel med hjältarna, som har en häpnadsväckande förmåga att krympa, tar sin början. I efterdyningarna av Captain America: Civil War tampas Scott Lang med konsekvenserna av sina val, både som superhjälte och som pappa. Han kämpar för att få balans mellan sitt familjeliv och sina plikter som Ant-Man. Hope van Dyne och Dr Hank Pym kontaktar honom gällande ett nytt, brådskande uppdrag. Scott måste återigen sätta på sig dräkten och lära sig att slåss sida vid sida med the Wasp för att nysta upp det förflutnas hemligheter.
 
 
 
****
Även om Ant-man filmerna inte tillhör dem bästa filmerna i Marvel-serien så tillför den alltid något. Har man sett Captain America:Civil War så lär man nog tvinga sig att se även Ant-man and the Wasp med, besviken blir man inte, men det är heller ingen direkt Wow-känsla. Action,Schyssta effekter bjuds det på och ibland även ett gott skratt. Dock så blir det en typ av feelgod stämning som inte alls tillför speciellt mycket.
Frågan är om den lämnar spår och avtryck som den första filmen gjorde, mycket tyder inte på det. Kommer inte ihåg alla namn men Laurence Fishburne var en av karaktärerna och det är då tack vare hans insats som filmen blir godkänd och värd att kolla på.
 
 
Betyg 3/5
 
Sågs på bio den 24/7


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0