Snowpiercer

Handling:
Efter ett misslyckat experiment att stoppa den globala uppvärmningen, dödar en ny istid allt liv på jorden förutom en grupp människor ombord på tåget Snowpiercer. På tåget har ett klassystem växt fram, men missnöjet växer och en revolution kommer allt närmare.
 
****
 
En liten udda storry är vad jag skulle kalla det, visserligen har det funnits 1:a ,2:a och 3:e klass tidigare, numera är 3:e klass borttaget. Men så stora skillnader i klasserna som i den här filmen är lite udda. Snowpiercer har sina dalar och sina upptåg, vissa scener är väldigt realistiska medan andra är helt tagna ur fantacin kan man undra.
Man kunde ha byggt vidare på storyn och miljöerna, lite mer detaljerat hur det verkligen var i dessa klass skillnader. Det blev man ju nyfiken på när man såg filmen, känns lite som dem har  hoppat över rätt mycket.
Känns som att filmen också blev påkommen i all hast utan någon säker självkänsla bakom. Men den kan jag rekommendera att se, någon gång om halvåret och att man ger den max en tjugolapp på nån second hand eller så.
 
 
Betyg 3/5
 Speltid:120 min


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0