Bio premiärer i Mars

Kommande biobremärer i mars månad,i Urval då, för komplett program,
se sf.se eller svenskabio.se
 
 Red Sparrow har biopremiär: 2:a Mars
 
 
 
En svensk film vid namn Tårtgeneralen har premiärdag den 4:e mars.
Ni som bor eller har bott i Köping, måste väl nästan se den filmen? :)
 
 
12 Strong som har premiär den 9:e Mars
 
 
Huset vid havet har premiär den: 9:e Mars
 
 
 23:e Mars har Pacific Rim biopremiär.
 
 28:e Mars så har ready player one premiär.
 
 
 
Fler filmer finns på sf.se som har premiärer i Mars, alla filmer kanske inte visas i alla städer eller biografer. Vissa biografer kanske bara visar den en kort period pga låg efterfrågan och då gäller det försöka se den filmen man vill se, första veckan helst, för drar den inte då så kanske det är borta veckan efter när nytt bioprogram släpps.

Bakom Jönssonligans största kupp

 
 
Här är ett par klipp på totalt ca 20 minuter om hur Jönssonligans största kupp har spelats in.
Material som inte visats så ofta..
 
 
 
 

Snowpiercer

Handling:
Efter ett misslyckat experiment att stoppa den globala uppvärmningen, dödar en ny istid allt liv på jorden förutom en grupp människor ombord på tåget Snowpiercer. På tåget har ett klassystem växt fram, men missnöjet växer och en revolution kommer allt närmare.
 
****
 
En liten udda storry är vad jag skulle kalla det, visserligen har det funnits 1:a ,2:a och 3:e klass tidigare, numera är 3:e klass borttaget. Men så stora skillnader i klasserna som i den här filmen är lite udda. Snowpiercer har sina dalar och sina upptåg, vissa scener är väldigt realistiska medan andra är helt tagna ur fantacin kan man undra.
Man kunde ha byggt vidare på storyn och miljöerna, lite mer detaljerat hur det verkligen var i dessa klass skillnader. Det blev man ju nyfiken på när man såg filmen, känns lite som dem har  hoppat över rätt mycket.
Känns som att filmen också blev påkommen i all hast utan någon säker självkänsla bakom. Men den kan jag rekommendera att se, någon gång om halvåret och att man ger den max en tjugolapp på nån second hand eller så.
 
 
Betyg 3/5
 Speltid:120 minRSS 2.0