Behind the Scenes: Robin Hood 2018

Har man sett 2018:års version av Robin Hood så vill man kanske också veta hur det går till bakom kulisserna så kommer här ett par korta klipp hur det arbetet gick till :)
 
 
 
 
 
 

6 days

Handling:
I april 1980 vid iranska ambassaden i London stormar beväpnade män in och tar alla som gisslan. Under 6 dagar bedrivs förhandlingar tills man beslutar att skicka in en grupp specialtränade soldater i en räd som världen inte upplevt tidigare.
 
************
 
En av många filmer på netflix man kan slå sig till ro med och lagom lång. Baserad på en verklig händelse dessutom. självklart så håller man ju aldrig på terrorister men dem som spelade terroristerna tyckte jag
gjorde bra ifrån sig. Stundtals så ser man ju att det är en lågbudget film speciellt som att explosionerna/eldsvådorna är ditsamma efteråt. Bätte kan man om man vill eller vill lägga ner pengar på effekterna. Det har man missat lite av här. Man får inte den spänning som man får i andra likadartade filmer.
 
Betyg 3/5
Speltid: 1h,37 min

Robin Hood

Handling:
Robin Hood planerar tillsammans med Lille John och Röde Will att göra revolt mot makten och den brittiska kronan. Ingen vet vem Robin Hood egentligen är och den mystiska hjälten drar till sig uppmärksamhet såväl från farliga fiender som från underbara Marion.
 
*****
Robin Hood i all ära, men frågan är om dem inte har tagit sig lite vatten över huvudet i den här
versionen? Pil och båge i alla ära, men minst tre pågar i minuten och fight efter fight,
det kan bli lite väl mycket ibland även om storyn i sig är väldigt bra, säkert stuntmän i många av scenerna men får jag välja så föredrar jag tidigare versioner.
Inte så mycket blodbad i Robin Hood som man är van i andra action filmer. Så känns lite som jag tog mig lite vatten över huvudet när jag betalade 65 kr för att se den här på bio..
Ben Mendelsohn spelar Sheriffen av Notthingham och jag tycker hans roll i det hela är alla tiders. Är filmen sevärd så är det på grund utav honom.
 
 
Betyg 3/5
 
Speltid: 1h, 56 min
 
Sågs på bio den 6/12RSS 2.0