The Meg

Handling:
Ett internationellt undervattensteam attackeras av en massiv varelse man tidigare trodde var utdöd. Deras djuphavsubåt hamnar på Stilla havets botten – med besättningen fångade inuti. I en kamp mot klockan tar de hjälp av djuphavsdykaren Jonas Taylor för att rädda besättningen från det enorma hotet – en 20 meter lång haj känd som ”Megalodon”. Vad man inte visste var att Taylor några år tidigare stött på samma skrämmande varelse. Tillsammans med Suyin måste Taylor utmana sina rädslor och samtidigt riskera sitt eget liv för att rädda alla som är instängda på botten. Ännu en gång hamnar han öga mot öga med det största rovdjuret som någonsin existerat
 
*********
Jason Statham i sitt esse. Kanske inte den vassaste film som han har medverkat i men han gjorde ändå en grymt bra insatts i kampen mot rovdjuret.Dock så ser jag den mer som underhållande än skrämmande, inte alls det musikaliska i bakrunden som i tex Hajen, men för sin tid konkurerar den deffenetivt ut filmer som Piraha tex.
1 h,37 min var en perfekt speltid för The Meg som annars hade kunnat bli lite urvattnad. Statham går på halvfart ,så denna skall deffenetivt inte jämföras med hårdbankad Action och biljakter. Men se om den, kan jag absolut göra. Betyg 4/5.
 
När jag tänkte om så var filmen ett stenkast ifrån 5/5 i betyget pga det bristfälliga manuset, men annars hade det blivit fullpott .
 
 Speltid: 1 h,37 min


Kommentarer
Postat av: Marika

Håller med dig att Jason inte passar i sådana filmer. Men tycker ändå den var bra.
Jason passar bäst i skjutar filmer det är hans grej 😉

2018-08-21 @ 07:19:24
URL: http://zulania.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0