Förhandsvisning för guldmedlemmar: Unga Astrid

Måndag 3 september klockan 18:00 förhandsvisar SF Bio "Unga Astrid" för dig som är guldmedlem. Biljetterna till förhandsvisningen släpps 28 augusti, klockan 17:00.
 
Så gör du för att få biljetter!

Biljetterna släpps 28 augusti, klockan 17:00. 

VIKTIGT! I Stockholm kan biljetterna kan endast hämtas ut på Filmstaden Sergel och Filmstaden Söder. I övriga städer kan biljetterna hämtas ut på valfri SF Bio-biograf (med undantag för Göta i Göteborg, Spegeln och Royal i Uppsala samt Royal i Malmö).

Max två biljetter gäller per medlem på den här förhandsvisningen och identifikation sker med id- eller körkort alternativt digitalt medlemskort, som scannas. För att undvika köbildning så är det bra att ha identifikation redo vid biljettuthämtningen.

 
"Unga Astrid" förhandsvisas bland annat på följande biogafer:
 
Stockholm: Skandia och Filmstaden Söder
Göteborg: Biopalatset och Bergakungen
Malmö: Filmstaden Storgatan
Gävle: Filmstaden
Helsingborg: Filmstaden
Uppsala: Filmstaden
Västerås: Filmstaden
Luleå: Filmstaden
 

Om filmen
När Astrid Lindgren var väldigt ung hände något som påverkade henne fundamentalt, en kombination av mirakel och missöde som kom att forma hela hennes liv. Det var en händelse som gjorde henne till en av de mest nyskapande kvinnorna i vår tid och den sagoberättare en hel värld kom att älska. Det här är berättelsen om när en ung Astrid, trots tidens förväntningar och religiösa påbud, bestämde sig för att bryta mot samhällets normer och följa sitt hjärta. Unga Astrid är en fri tolkning av händelser i Astrid Lindgrens tidiga liv.

I rollerna ser du bland andra Alba August, Trine Dyrholm, Magnus Krepper, Maria Bonnevie och Björn Gustafsson. Regi: Pernille Fischer Christensen.

****

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0