The hitman´s Bodyguard

Handling:
Världens bästa livvakt får en ny klient, en ökänd torped. De har varit på motsatta sidor i åratal och hatar varandra. Nu måste de samarbeta och de har 24 timmar på sig att ta sig till Haag för att vittna mot en blodtörstig diktator men dem har märkt att även dem själva har några skumma typer efter sig .
 
* * * * *
 
Samuel L Jackson och Rynan Reynolds i sitt Esse, det är främst därför jag valde att kolla på
The Hitman´s Bodyguard, här är det 70% Action i denna film samt 30% Komedi och det kallar jag lagom, hade det blivit för mycket komedi av det hela det nog spårat ur, men här blir det lagom, samtidigt som Action -Genrén är den överhängande biten,varav det blir under den katégorin som filmen hamnar under..
Tror dessutom att filmen/manusett inte hade fungerat så vidare utan Samuel L Jacksson. Det är säkert flera som provspelade för hans roll men det var Samuel dem fastnade för och det med all rätt.
The Hitman´s Bodyguard har fått delar av kritik att den är för lång men jag tyckte den var alldeles lagom, så tiden är inget jag stör mig på, däremot kunde dem ha med lite mer av skurkarnas sida så inte storyn enbart handlar om dem två.. Annars är filmen helt okej.
 
Även denna film är ett måste när jag köpt den på dvd, däremot så blir det ingen ny recension av den då, känns lite onödigt att skriva om samma film två gånger..
 
Betyg 4/5
 
 Speltid: 1 h, 58 min
 
 
Filmen sågs på bio den 21/9


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0