The 51st state

Handling:
Elmo McElroy är en kemist som tillverkar olagliga syntetiska droger och reser till Liverpool i hopp om att finna en bra marknad för sin senaste produkt. Där planerar han göra en sista stor "deal", innan han drar sig tillbaka för gott. Men saker och ting går fel då hans brittiske guide till rave-världen i Liverpool visar sig vara en stenhård anti-amerikan.
 
****
Som  ett Samuel L Jacksson Fan, så tycker jag att The 51st state varvar komedi med action precis lagom, Action-genrén tar över så klart, men man kan se även glimtar av komedi-genrén ibland.
Kanske inte den starkaste film som Jacksson varit med i, men den får godkänt då han har med sin humor och charm, även i action scenerna. Sen att han tar en sportbil och kvaddar i en sophög får man ta med en nypa salt.
Nu när jag såg den första gången så tyckte jag relativt skapligt om den, men ska man se om den nån gång framöver, så får man kanske andra åsikter, så det är en film jag inte hade tänkt mig att se speciellt ofta.
Men klart jag blev nyfiken hur den var när Jacksson var med, Dem roliga replikerna som ibland dyker upp är också ett plus.
Så samlar man på Samuel L Jacksson filmer så platsar den garanterat i samlingen.
 
Betyg 3/5
 
 Speltid: 1 h,28 min
Extramaterial:
Trailer
Intervjuver
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0