IT (DET)

Handling:
Plötsligt lamslås den lilla staden Derry i amerikanska delstaten Maine av skräck när flera barn mystiskt börjar försvinna. Några barn får möta sina största rädslor, när de hamnar i den onda clownen Pennywise sällskap, vars historia som mördare sträcker sig långt, långt bakåt i tiden.
****
 
Först tänkte jag inte att se filmen då jag trodde att den kunde vara sämre än orginalet, men när jag till slut valde ändå att se den på bio så är jag bara tacksam att jag gick och såg den, så bra som IT 2017 är så bra var inte den äldre IT på långa vägar..
Framförallt med nyare filmteknik så kan man också göra mer effekter än tidigare,inte lika hemsk som ex Annabelle men den gör själ för namnet och gör genrén skräck rättvisa.
Pennywise gestalsas här av Bill skarsgård som gör sin roll utomordentligt lysande. Han är inte med så speciellt mycket om man ser till helheten och när han väl är med så blir det mycket datoreffekter, det är lite synd, annars hade det varit helt perfekt, filmen i sig måste då ändå införskaffas .
 
Betyg 4/5
 
 
Sågs på bio den 25/8
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0