Förhandsvisning: The Big Sick

Måndagen den 11 september klockan 18.00 är du som är Guldmedlem välkommen på förhandsvisningen av den verklighetsbaserade romantiska komedin The Big Sick.
 
Filmen visas den 11 september klockan 18.00. Biljetterna släpps måndagen den 4 september och kan hämtas ut från klockan 17.00 på biograferna i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Växjö. Notera att du inte kan hämta ut biljetter på Filmstaden Sergel och Skandia på grund av annat evenemang. Övriga biografer släpper biljetter under ordinarie öppettider den 4 september. Max 2 biljetter per medlem och max ett medlemskort per person gäller*.
 
Handling:
Kumail Nanjiani vet redan innan han träffar Emily att det inte kommer bli helt okomplicerat att övervinna uråldriga traditioner och skyhöga förväntningar hos sin familj. Föräldrarnas högsta önskan är nämligen att han utbildar sig till advokat och träffar en smart, vacker och välutbildad pakistansk tjej att gifta sig med. Istället blir han ståuppkomiker och skådespelare. Som om inte det skulle vara nog, blir han förälskad i en amerikansk tjej, Emily, som han dessutom vill gifta sig med. När han påminner föräldrarna om att familjen flyttat till USA just för att kunna leva i frihet och kunna förverkliga sina drömmar är familjekrisen ett faktum.
 
Nu har du chansen att se denna romantiska komedi om kulturkrockar och om hur äkta kärlek övervinner allt. Kumail Nanjiani, ståuppkomiker och känd som en av frontfigurerna i HBOs populära Emmy-nominerade serie Silicon Valley, spelar sig själv i denna kritikerrosade och prisbelönade film som han skrivit tillsammans med sin fru Emily V. Gordon och som är baserad på deras egen historia om hur de träffades.
 
http://www3.sf.se/BIOKLUBBEN/2017/09/Valkommen-pa-forhandsvisningen-av-The-Big-Sick/?utm_campaign=F%c3%b6rhandsvisning+The+Big+Sick&utm_medium=email&utm_source=BizWizard
 
The Big sick har bio premiär den 15:e September men kan då alltså ses av bioklubbens medlemmar
redan måndagen den 11:e September.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0