Final destination

Handling:
Alex Browning skall tillsammans med sin klass åka till Frankrike. Strax innan dem lyfter ser han framför sig hur planet han just satt sig i, exploderar i ett eldhav och samtliga passagerara dör. Panikslagen försöker han övertyga dem andra passagerarna om vad som kommer att hända och under tumultet så kastas Alex och och fem andra personer av flygplanet. Flygplanet exploderar helt enligt Alex förutsägelse som till en början får polisen att misstänka sabotage.
 
***
En klockren film gjord av bra skådespelare och det här är den första filmen av en serie filmer som kommer att handla om att lura döden. Specialeffekterna var såpass skickligt gjorda att det verkligen såg ut som det var rent verkligt. Som enda filmserie så sticker dem ut när det gäller själva handlingen..
Går att konstatera att man aldrig är säler från döden, den kan man inte lura tillräckligt många gånger, tills slut så är det ens tur och då....
Man vill ju inte dö av dem omständigheterna som framkommer i filmen direkt. Men har man väl sett Final destination och man tycker den är helt okej så måste man även se dem efterföljande filmerna.
Enda problemet är att Alex inte blir trodd på sin vision vilket hade kunnat rädda dem andra passagerarna med.
 
Det tar kanske lite tid innan jag skriver om dem övriga ,då jag visserligen sett dem alla innan men måste repetera och se dem igen, så efter jag införskaffat samtliga och sen sett dem så återkommer jag..
 
Betyg 4/5
 
 Speltid: 1 h,38 min
Extramaterial:
Interaktiva menyer
Två bortklippta scener samt ett helt nytt slut (8 minuter)
Amerikanska biotrailers
Två dokumentärer på totalt 33 min
Filmografier om skådespelarna
Kommentarspår


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0