Vilken jävla cirkus

Handling:
 
Handling:Hugo har stått och stampat på samma ställe i livet sedan han förlorat sitt livs stora kärlek Agnes. Med världen på sina axlar cyklar han en dag för fort och kör omkull. Hugo svimmar av, och vaknar upp på det mest udda ställe – i en cirkusvagn! Den visar sig tillhöra den vänlige och tankspridde cirkusdirektören Casall. En ny värld öppnar sig med otaliga karaktärer som lever ett liv långt bortom vardagen.
 
*****
Helena Bergströms förra film "En underbar jävla jul" visades också på en medlemskväll och den kommer jag inte riktigt ihåg men den var i medelklass.Men i övrigt så tycker jag att när Helena Bergström är inblandat på något sätt så blir det succé, det är Vilken Jävla Cirkus ett bevis på. En Drama/komedi som handlar om lite annat än bara cirkus. Normalt sett så är jag inte för svenska filmer överlag, men även denna har blivit ett undantag. I Vissa scener så rycks man själv med ett tag och även om man inte är så sentimental av sig i filmväg så letade sig en och annan tår sig fram. Ni förstår sen varför om ni väljer att se denna gudomliga film som är fullt rekomenderbar.
 
Även Tomas Von Brömssen gjorde en kanonroll som direktören Casall.
 
Betyg 5/5
 
 
 
Enligt den information som gick ut under måndagskvällen så var det att detta var den sista medlemskvällen i bioklubbens regi. Enligt information från biovärlden samt från biolabbet så kommer det att komma ett nytt medlemskap inom SF BIO, det får dock tiden utvisa hur bra det blir, men jag hoppas att man inte förlorar dem poäng som man har samlat på sig..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0