Förhandsvisning för Guldmedlemmar: All Inclusive

Då är det dags för ännu en förhandsvisning, men denna förhandsvisningen sker inte i bioklubbens regi och anledningen till det är att bioklubben är nerlagt och ersatt av Medlemskap i SF Bio. Kategorin här på bloggen vid namn bioklubben är därför namnändrad till "Medlemskap i SF Bio" men alla äldre inlägg finns kvar av nostalgiska minnen..
 

Den 25 oktober förhandsvisar SF BIO

 

All Inclusive för dig som är Guldmedlem. Biljetterna till förhandsvisningen släpps den 19 oktober klockan 17:00 i hela landet.

Om filmen: En resa till Kroatien med familjen för att fira Ingers 60-årsdag lät som en bra idé ända tills Inger kom på sin man med att vara otrogen. När charterplanet lyfter finns bara en olycklig Inger och hennes två vuxna döttrar med på resan, ordentliga Malin och struliga Tove. Det tar inte lång tid innan systrarnas rivalitet om mamman utvecklar sig till en tävling om vem som bäst kan trösta henne. Malin tror att massage och stillsamma utflykter är vad Inger behöver, medan Tove har en helt annan lösning. För att pigga upp mamma betalar hon i smyg sitt eget one-night stand, bartendern Antonio, 45, för att ta ut Inger på en dejt. Det hela går dock lite för bra…

I rollerna ser du Suzanne Reuter, Jennie Silfverhjelm, Liv Mjönes och Goran Bogdan. Regi: Karin Fahlén

Så gör du för att få biljetter!
Biljetterna släpps den 19 oktober, klockan 17:00 i hela landet*. Biljetterna kan hämtas ut på valfri öppen SF Bio-biograf i din hemstad. Max två biljetter gäller per medlem, och identifikation sker med hjälp av personnummer eller digitalt medlemsnummer. Kom ihåg att du behöver skapa ett nytt medlemsinlogg för att få tillgång till ditt nya medlemsnummer i SF Bio. Du skapar ett nytt medlemsinlogg här.

Filmen visas den 25 oktober klockan 18:00. 

All Inclusive förhandsvisas den 25 oktober klockan 18:00 på följande biografer:
Stockholm: Skandia och FS Söder
Göteborg: Biopalatset och Bergakungen
Malmö: Entré
Gävle: Filmstaden
Helsingborg: Filmstaden
Jönköping: Filmstaden
Karlstad: Filmstaden
Linköping: Filmstaden
Luleå: Filmstaden
Lund: Filmstaden
Norrköping: Filmstaden
Sundsvall: Filmstaden
Umeå: Filmstaden
Uppsala: Filmstaden
Västerås: Filmstaden
Växjö: Filmstaden
Örebro: FilmstadenKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0