The Happening

Handling:
Elliot Moore är en vanlig man som försöker rädda sin familj från ett osynligt och dödligt hot. När han upptäcker orsaken till det som händer inser han att ingen är säker. Någonstans. Nu hotas världens befolkning av en attack mot den mest grundläggande mänskliga instinkten av alla - överlevnad.
 
****
En spänannde thriller i rena domedagsandan,så hitills så kanske man har en anledning att vara skonsam mot moder natur annars vet man inte vad man har att vänta. En osnylig fiende i form av något gift som får folk att bli paralyserade och gör omedvetna handlingar. En ganska vattning story, det går att se filmen en gång men sen hamnar filmen i säljhögen och har man extremt mycket tur så kanske man lyckas göra sig av med den.
Jag tolkar det som att naturen på något sätt vill hämnas men det är inget som man kan ta på för stort allvar. Gäspningarna var stundtals inte alls långt ifrån att komma. Tyvärr är filmen en obekväm sanning som inte borde ha blivit film, tyvärr för en del av skådespelarna är för övrigt riktigt bra.
Hittar du den på en loppis för en femma eller max en tia så köp den och bilda en egen uppfattning, men spendera inga störra summor på The Happening.
 
Betyg 2/5
 
 Speltid: 1 h 30 min
Extramaterial:*
Deleted Scenes
The hard cut
I hear you whispering
A day for night
Elements of a scene
 
*Extramaterialet är textat på Svenska.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0