The Great Wall

Handling:
Matt Damon spelar en legosoldat som tillsammans med sin vapendragare, spelad av Pedro Pascal från "Narcos", är på jakt efter "det svarta pulvret"; krut. Sökandet tar dem till den kinesiska muren, där de snart blir varse att ett långvarigt krig rasar mot en mystisk ras av rymdvarelser som dem sen blir indragna och skall försöka hjälpa till.
 
 
Av någon märklig anledning så tyckte jag om filmen när jag såg den på bio, och när jag nu införskade den på dvd för att avnjuta en kväll så var det för mycket som störde mig för att jag skulle kunna njuta av den fullt ut.
Efter att åter igen ha sett filmen så får man några frågor, om denna film får godkänt så kan vem som helst gå in i studio och göra film,stundtals så får den godkänt med bra skådespelare, även ibland dem kinesiska personerna. En blandning mellan Engelska och Kinesiska är inte helt fel, sådant vill man se mer av, men i The Great Wall, rätt underhållande även om själva kinesiska muren är mer intressant än själva filmen i sig.Man märker för lätt kulisserna och den dåliga animationen på rymdvarelserna, nä där är Alien filmerna så mycket bättre gjorda.
Det bästa med filmen är att den är 1 h,39 min lång och inte en minut till.
 
Jag älskar film, men The Great Wall?, Skulle inte tro det, på bion var det en rätt bra upplevelse, men nu
efteråt? Nope.
Betyg 2/5
 
Speltid: 1 h, 39 min
Extramaterial:
Deleted and Extended Scenes
Matt Damon in China
Working with Director Zhang Ymio
The Great Wall Visual Effects
Man VS Monster
Weapons of war
Designing a spectacular world


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0