Pirates of the Caribbean: Svarta pärlans förbannelse

Handling:
För den bufflige men ändå charmige kaptenen Jack Sparrow är Karibiens kristallklara vatten som en enda stor lekplats full av äventyr och mysterier. Jacks idylliska liv kapsejsar den dag då den girige Kapten Barbossa stjäl hans ögonsten, skeppet The Black Pearl. Barbossa attackerar sedan staden Port Royal och kidnappar guvernörens vackra dotter Elizabeth Swann. Elizabeths barndomsvän Will Turner beslutar sig för att tillsammans med Jack beslagta den brittiska flottans snabbaste skepp HMS Interceptor i ett vågat försök att rädda henne och samtidigt återta The Black Pearl.
 
**********
 
Med skådespelare i första filmen som Johnny Deep,Orlando Bloom, Geoffrey Rush och 
Keira Knightley kan filmen bara bli allt annat än seg, alla filmer har en tendens att bli segdragna i vissa scener, eller ja, med vissa undantag, vilket Svarta pärlans förbannelse är. Geoffrey Rush roll som Barbossa blev en av mina favoritkaraktärer i den här filmen, tycker inte riktigt att Johnny Deeps karaktär fungerade fullt ut hela tiden, men den tillhör absolut en av mina favorit filmserier ..
Märktes att filmen har en stabil budget, och man fördjupar sig i karaktärerna och man kan bara tänka sig vilket jobb det lades ner för att få filmen så här bra. I denna utgåvan jag har av Svarta pärlans förbannelse finns inte så mycket bonusmaterial mer än Kommentarspår, men efter lite kikande på bla Youtube så finns det en hel del läckerheter att spana in.
Absolut ingen film som man kan se för mycket av..
 
Betyg 4/5
Speltid: 2 h, 17 min
Extramaterial:
Kommentarspår med bland annat: Johnny Deep ,Gore Verbinski och Jerry Bruckheimer
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0