Pirates of the Caribbean: Död mans kista

Handling:
Kapten Jack Sparrow står i skuld till den legendariska Davey Jones, härskare över havets djup och kaptenen på det spöklika skeppet Flygande Holländaren. Om Jack inte kan ta sig ur denna skuld, kommer han att bli dömd till ett liv i evig underkastelse och förbannelse. Och om inte det vore nog så lyckas han sätta käppar i hjulen för Elizabeth Swanns och Will Turners bröllopsplaner, som genast följer med Jack Sparrow på nya äventyr.
 
I Död mans kista som är något längre än Svarta Pärlans förbannelse får man uppleva ännu mera äventur till havs, skaparna var dock först inte övertygade att det skulle bli en eller flera uppföljare och räknade heller inte med heller vilken storslagen succe första filmen blev. Hur som helst kan jag med lätta ord konstatera att Uppföljaren är lika bra som först filmen och johnny deep gestaltar Jack Sparrow så klart även här. I andra roller så finns att hitta bland annat: Orlando Blom,Stellan Skarsgård, Reggie Lee med flera..
Dem vet hur man skall blanda Actionscener med lite humor mellan varven, sådant uppskattas, speciellt när det är pirattema .. I Extramaterialet vilket är en hel del så finner man bland annat Tabbar under inspelningen och  skaparnas kommentarer ..
 
Betyg 4/5
 
 
 Speltid: 2 h,25 min
Extramaterial:
Bloopers of the Caribbean
Audio Commentary
Creating the Kraken
A Producer´s photo Diary with Jerry Bruckheimer
Med mera


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0