Don´t Breathe

Handling:
För att slippa tristessen, och kanske en dag kunna komma bort från sin hemstad, har de tre vännerna Rocky, Alex och Money begått en rad välplanerade inbrott. När de hör talas om att en blind man bor ensam i ett ödsligt bostadsområde och har en förmögenhet undangömd i sitt hem, bestämmer de sig för att genomföra sin största och sista kupp.
 
Don´t Breathe är en thriller/rysare som när jag såg den på bio under 2016 fastnade för den direkt och tänkte att den måste jag köpa.. Som dem flesta vet så passar ju rysare extra bra att se på kvällstid då det blivit mörkt, då får man mer den rätta känslan.
Man kunde i extramaterialet få en glimt om vilken typ av miljö dem valde att spela in för att få den bästa rysarkänslan, Stephen Lang spelar den blinde manen, och dem ungdomar som tror sig att det blir en lätt match får ganska fort äta upp sina ord..
 Andra sinnen blir desto starkare istället om man är blind, tex så hör han betydligt bättre istället, och det enda man vill säga till ungdomarna i det här läget när dem försöker hitta ut, Don´t Breath
The Collector är en liknande film som man för se om man gillar den här..
Filmen får Betyg 4/5
 
Speltid: 1h, 28 minuter
Extramaterial:
8 deleted Scenes
Audio Commentary
No Escape
Creating the Creepy house
Meet the Cast
Man in the dark
The Sounds of horror
Trailer


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0