Pirates of the Caribbean: Vid världens ände

Handling:
Vid världens ände tar dig djupt in i Piraternas värld,Kapten Jack Sparrow sitter fången i Piraternas dödsrike, och är den sista av de nio piratlorderna vid the Brethren Court som måste samlas för att utkämpa ett sista slag om piraternas frihet. Men först så måste han hittas och räddas.
Kapten Barbossa, Will Turner och Elizabeth Swann måste segla utanför kartans kant, navigera genom svek och avslöjanden för att slutligen förenas i en sista avgörande strid.
 
Även tredje filmen är fullmatad med härliga effekter och fighter i härlig sjörövarand. Ibland kan den bli lite flummig då vissa scener kan man ta som utfyllnad, kanske är filmen överdrivet lång, behövs det för att det ska bli en bra storry? Producenten och regissören visste precis hur dom ville ha filmen. Geoffery Rush tycker jag stundtals räddar filmen från att bli överdrivet dryg, det är actionscenerna som håller igång filmen och som gör att man ser färdfigt den, tredje filmen i den här sjörövarsagan, så än har dom inte knytit ihop säcken.
Stellan Skarsgård kan ses även i den här filmen, alltid extra kul att få se ett svenskt ansikte i en storfilm av den här kalibern.
 
Betyg 4/5
 
Speltid: 2 h,40 min
Extramaterial:
Bloopers of the Caribbean
Deleted Scenes with Commentary
The tale of Many Jacks
Masters of Design: Creating the Pirate´s World
Inside the Brethren Court
And More....
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0