Virus

Handling:
Under en kraftig storm kommer bogserfartyget Sea Star i kontakt med ett till synes övergivet ryskt forskningsfartyg, som de planerar att bogsera i land för en större belöning. Det visar sig dock att fartyget inte är helt övergivet. En främmande livsform har tagit över skeppet. Allt eftersom de råkar ut för olika attentat inser de att de inte är ensamma på fartyget och de är den främmande livsformens nästa offer.
 
*****
 
 
I skrivande stund så har jag inte haft filmen i en vecka ens, men det får bli denna veckas favorit, såg på den i helgen och kunde knappt slita mig ifrån den, så bra var filmen Virus
Skickliga skådespelare som Jamie lee curtis och Donald Sutherland lyckas göra den här filmen, kanske inte till någon jättesucce men den platsar absolut in som veckans favorit som sagt och det är också en film att rekommendera till er som ännu inte sett den. Häftiga effekter är det med, en livsform bestående av eletricitet, för att bemästra den så krävs att man är ett geni, finns det sådana ombord?
Fyndade filmen för tjugo kr på Emanues
Betyg 5/5 Möjliga.
 
Tid: Ca 90 minuter
Extramaterial:
Behind the scenes-featurette
Trailer

Förhandsvisning: Dolda tillgångar

 
Måndagen den 6 februari klockan 18.00 är du som är Guldmedlem välkommen på förhandsvisningen av det verklighetsbaserade dramat Dolda Tillgångar.
24:e Februari så har den premiär för samtliga...  Information om biljettsläppet för Dolda Tillgångar hittar
ni här:
 
 
 
Du som är Guldmedlem är välkommen att hämta ut biljetter fr.o.m. måndagen den 30 januari (OBS! Biljettsläppet sker klockan 17.00 i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Växjö). Max 2 biljetter per medlem och max ett medlemskort per person.
 
Endast guldmedlemmar på denna förhandsvisning
 

Independence day-Återkomsten

Independence day-Återkomsten var en av dem filmer jag såg på bio under 2016 som jag redan då tänkte på att köpa, och nu så har jag den. Kan mina små knep för att komma undan med lite lägre pris..
Hur som helst så kan jag bara konstatera att det är sådana här filmer man känner sig road av..
 
Med återanvänd utomjordisk teknologi har jordens nationer samarbetat på ett omfattande försvarsprogram som ska skydda planeten. Men inget kan förbereda oss på en mer avancerad och kraftfull attack. Enbart ett fåtal modiga män och kvinnor kan rädda vår värld undan förintels..
Ett minus är att Will smith inte är med i uppföljaren som han var i den första men det ryktades att han var för dyr att anlita. Ett plus är att Jeff Goldblum däremot är med igen, ett välbekant ansikte från första filmen men även från Jurassic Park.
 
Specialeffekterna i filmen har ju sin charm, men kan uppföljaren slå första filmen? Är väldigt skeptiskt till det,
så filmen tar sig tyvärr aldrig riktigt på allvar,men överlag så är det en film som man kan kolla på i drygt två timmar.
Det kan hända att jag tyckte bättre om filmen när den gick på bio, men nu när man har sett den igen, så tror jag betyget minskade med ett poäng.
Betyg 3/5 Möjliga
 
 Speltid: Ca 1 h,55 min
Extramaterial:
Trailers
The War from 1996
Audio Commentary
Gag Reel
Mer extramaterial finns på blue-ray versionen av filmenRSS 2.0