Den nakna pistolen

Handling:
Leslie Nielsen spelar den rappkäftade men inte alltför klipske polisen Frank Drebin som snubblar över en
plan att mörda drottning Elizabeth. Vi ser Priscilla Presley, en uppstovad bäver och två baseboll-lag i denna kavalkad av underliga händelser som får upp krattometern till oanade höjder.
 
Denna veckas favorit får utan tvekan bli komedin "Den nakna pistolen" Den första av dem tre filmer i trilogin-serien, dem garanterar att det är omöjligt att inte skratta...
En oförglömlig klassiker i komedi-Genrén, Man minns att man har sett den i goa vänners lag och varenda jävel vek sig på golvet av skratt och det gick inte att sluta, så den här filmen som jag köpte på en av filmgrupperna på Facebook lär jag utan tvekan att behålla. Humor är ju garanterat ingen bristvara här, inte när Leslie Nielsen spelar huvudrollen.Skall man se Parodier så är då här mitt tips.
Filmen får av mig Betyg 4/5 Möjliga
 
Speltid:1 h,21 min

Jurassic World 2

”This is not a drill.” Inspelningen av ”Jurassic World 2” har äntligen kommit igång. Vi får räkna med en rejält emotsedd uppföljare, då förra filmen - ”Jurassic World” från 2015 - gick och blev en av tidernas mest inkomstbringande.
 
Vad det ska handla om? Några få detaljer är kända. Bland annat att militären intresserar sig för filmens dinosaurier. Andra källor har sagt att teknologin bakom kloningen sprider sig till fler företag, vilket innebär att nya monster ploppar upp världen över. Det kan bara leda till kaos så småningom…
 
https://www.moviezine.se/nyheter/nu-borjar-inspelningen-av-jurassic-world-2
 
Så man ser fram emot så klart när 2:an är färdig och kommer på biograferna.. Sen finns att läsa att även en film nr 3 är planerad..
 
https://www.moviezine.se/nyheter/bekraftat-jurassic-world-blir-en-trilogi
Det hade man inte väntat sig för ett år sedan, att hela tre filmer skulle det bli av Jurassic world, men och andra sidan, så blev den väldigt populär så det blir väldigt lönsamt att göra e trilogi av det..
 
 
 

A Cure for wellness

Handling:
En ambitiös ung man som skickas till ett idylliskt men mystiskt s.k. ”wellness centre” på en undangömd plats i alperna för att hämta hem sin VD. Han misstänker snabbt att det är något som inte stämmer med de mirakulösa spa-behandlingarna men samtidigt som han upptäcker de hemskheter som pågår så testas hans egna mentala hälsa och han får samma udda diagnos som de andra gästerna. Och de längtar alla efter botemedlet.
 
 
Med skådespelare som Mia Goth och Dane Dehaan, så verkar filmen falla på sin plats, trots att det inte är några skådisar som jag känner igen sen tidigare, men efter filmen kunde man lugnt konstatera att dem passade grymt bra in i rollerna.
Det är inte direkt goda avsikter personalen på anläggningen har för sina besökare, välfilmade scener och slutscenerna där man har lite specialeffekter trots allt känns så verkligt att det känns som man själv är på
plats i händelsernas centrum. Detta är en film som jag älskar helt klart. Den blir lätt att man införskaffar sen när den kommer ut på Dvd. Hade det varit lite mer för historia om varför så hade filmen fått fullt betyg,
men betyg 4/5 är ju inte så pjåkigt det heller...
 
 
23/2 så såg jag A Cure for wellness på bio
 RSS 2.0