Star Wars-The last Jedi

Handling:
Efter att ha funnit Luke Skywalker försöker Rey övertala honom att ansluta sig till rebellstyrkorna, men Luke har tappat tron på jediriddarnas roll i kampen efter att ha misslyckats med Ben Solo. Samtidigt leder Leia rebellstyrkorna i kraftigt underläge, och deras chanser blir inte bättre när det visar sig att Första orden har utvecklat en teknologi som kan spåra deras skepp i ljushastighet.
 
 
****
Carrie Fisher spelade princessan Leia i Star-Wars filmerna, och för dem som inte hängt med så gick hon tragiskt bort under 2016, men blev i stort sett klara med sina scener i The last Jedi, men tyvärr fick hon inte chansen att se slutprodukten vilket är sorgligt.. 
 
En del av filmen kändes som det bara var rent av utfyllnad men det kan man lätt förbise när det väl var action och fäktande med lasersvärd så drog det loss på allvar. Vissa kallar sidospåret för Finn och Rose i filmen för onödig, men jag tycker helt klart om det, får se hur det utvecklar sig när det är dags för nästa episod i den älskade
Star-Wars sagan.
Det tramset som man ibland får se tillför i sig inte så mycket utan det är lite det som man kan se som utfyllnad om man så vill, men som tur var påverkar det inte Storyn i själva filmen. Filmen får i alla fall ett stabilt betyg som inte påverkas hurvida om man ser om filmen eller inte.
 
 
 
Betyg 4/5
 
Filmen sågs på bio den 21/12
 
 
Detta blir den sista filmen före julafton så härmed önskar jag alla läsare av denna blogg
en riktigt god jul..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0