Jumanji-Welcome to the Jungle

Handling:
Genom en förtrollad spelkonsol sugs fyra skolungdomar in i den farofyllda världen Jumanji, där de förvandlas till den respektive avatar de valt, alla med sina unika färdigheter. För att inte fastna i Jumanji i all evighet måste de ta sig igenom sitt livs äventyr - och överleva till sista nivån vilket är lättare sagt än gjort och på vägen så stötter dem på olika faror i Djungeln.
 
****
 
Var ganska neutral innan filmen började och hade inga större förväntningar i händelse att man skulle bli
riktigt besviken, men det blev jag inte. Stundtals så bjöds det på skratt och har man då sinne för humör så lär man ju garanterat införskaffa Jumanji-Welcome to the Jungle. Dwayne Johnsson roll i filmen är spektakulär, skiljer sig lite från övriga filmer han medverkat i men kul att se i en komedi/familjefilm. Vissa av sidokaraktärerna kom tyvärr inte med så mycket utan hade i stort sett bara förprogrammerade meningar som upprepades beroende på vad som sades. Men jag ångrar inte att jag gick och såg filmen men jag tycker tyvärr inte att den kommer upp i samma andra som i Jumanjii med Robin Williams, men näst intill då actionscenerna inte kommer att glömmas..
 
 
Betyg 3/5
 
 
 
Filmen sågs på bio den 28/12 och får därmed avsluta årets biobesök. Inlägget blir också det sista här i bloggen för det här året. Så jag får önska alla läsare ett riktigt Gott nytt år...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0