Stormageddon

Handling:
I botten av Marianergraven strax utanför Hawaii går ett militärt experiment fel och utlöser en tsunami och förstör hela öriket. För att stoppa tsunamins framfart mot fastlandet, utlöser forskare flera explosioner som förvärrar katastrofen ytterligare. Los Angeles evakueras när en ung kvinna föreslår att starta historiens största jordbävning för att stoppa tsunamin innan den når land.
 
 
 
 
Stormageddon är en film som jag köpte på Ginza för tio kr, för jag tänkte att ibland kan man göra bra och billiga fynd, men när det gäller Stormageddon så känns det som att jag åkte på en flopp. Dels inga skådespelare som jag känner igen sen tidigare, sen att vissa scener märkbart är animerade drar ner slutbetyget väldigt mycket.
Handlingen och storyn där en jordbävning möter en Tsunami hade säkert fungerat om man hade lagt ner en större budget på filmen, här känns det som om skådisarna var tvunga att hoppa på första bästa jobb för att få pengar i fickan. Jämför man den här med tex The Day after Tomorrow så förlorar den med hästlängder.
Men har man inget att fördriva tiden med så duger den här filmen bra, men inte värd mer än max 20 kr.
 
Betyg 2/5
 
 Speltid:1 h, 21 min


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:RSS 2.0