Guardians of the galaxy 2

Den här uppföljaren gör skäl för namnet, ännu mer av ungefär samma sak. Rymden ska räddas igen, till tonerna av sjuttiotalshits som "Brandy" av Looking Glass. En högst analog Sony Walkman med ett gammalt blandband spelar en avgörande och avväpnande roll i en story som förstås är gjort för 3D och helt lever på digitala effekter
Det kan upplevas som övermäktigt med specialeffekter men Marvel studios vet precis vad dom gör för att göra en publikdragande film. En svaghet är att sylvester Stallone enbart hade en biroll i filmen, hade varit kul att se han mer än vad man gjorde.

 
 
 
Men det vägdes upp av bla Kurt Rusell som med sin roll verkligen fick filmen vara värd sina pengar. I normala fall så har uppföljarna en tendens att bli sämre än den första men här var det tvärtom.
 
Normalt sett så brukar ibland uppföljare inte vara lika bra som första filmen men i detta fallet så slog den första filmen med hästlängder, åtminstonde om man ska tro några av dem jag frågade om filmen.
2 timmar och 18 minuter kändes som en timma. Tog inte lång tid innan publiken fastade för den här filmen och skrattade om varannat. Jag rekommenderar filmen starkt. Betyg 5/5
 
 Guardians of the galaxy 2 måste införskaffas när den släpps på dvd, det är en sak som är säker.
27/4 Såg jag den på bio..

Nu ger vi järnet (All the way boys)

Handling:
Helt otroligt, Trinitybrorsorna har fått jobb, som piloter, men okej, helt hederliga jobb är det väl inte. Deras uppgift är att störta planen så att deras kunder kan lyfta feta försäkringspengar. Fast meningen är väl inte att dem skall sitta i planen samtidigt men det är just vad som händer. En kraschlandning som heter duga bland ett gäng diamantskurkar som är det värsta gäng rövare världen skådat näst vår regering.
 
 
Bud Spencer och Terence Hill var ett härligt par att göra film ihop.Man garvade om vartannat,
Nu ger vi järnet är inget undantag, personligen ligger den inte lika varmt om hjärtat som övriga filmer, men
ändå väl värd att se ibland. Knytnävar och storsmockor är inget som inte finns i denna. Knytnävsslagen är förresten Bud Spencers eget förslag.  Dock så är det för mycket transportsträckor för att man skall kunna njuta av filmen fullt ut även om deras humor skymtar stundtals i vissa scener.Filmen är inspelade till det största i Columbia enligt fakta. Även vissa av skurkarna kan man skymta ifrån andra Bud och Terence filmer..
Betyg 3/5 Möjliga
 
 Speltid:
1 h,45 min
 

Min beställning

Under gårdagen så fick jag mina beställningar jag hade beställt tidigare under veckan.
 
Boxen med Tarantino-Filmerna, återstår att se när man har tid att se igenom den, filmhyllan börjar bli något
fullproppad, så det är snart dags att gallra lite igen.
 
En annan beställning jag gjorde var på Filmfrossa på Facebook, beställde samtliga Fredagen den 13:e filmer plus Jason.
Har även Jason Go to Hell, men den är en engelsk utgåva som jag säljer via tradera.
 
Har jag inget för mig  ikväll så blir det lätt att jag börjar kolla igenom på Fredagen den 13:e.RSS 2.0