The Magnificent Seven

Under Torsdagen 29/10 så kollade jag på The Magnificent Seven på bio vilket är en Remake på den
ädre versionen med Steve McQueen bland annat.
 
 
 
Kan konstatera att det var fullt ös i 90% av filmen, och dem delar som var lite mer avslappnaden var också
välgjorda och bra kvalite på. Inte ofta som det görs bra Western filmer fortfarande, men här är en av dem, kan jag stolt konstatera. Är den aktuell för inköp när den släpps på dvd? Svar Ja.
En klassisk Western som man bara vill se igen.
Betyg 5/5 Möjliga

House on Haunted Hill

Handling:
Miljardären och nöjesfältsägaren Steven Price håller en mycket annorlunda födelsedagsfest för sin bortskämda hustru. Festen hålls i ett gammalt mentalsjukhus och allt gästerna behöver göra är att hålla sig vid liv över natten. Om dom klarar det får dom en miljon dollar var.
 
Det var ett tag sen jag såg den här filmen, tror det var under VHS-tiden, men har ändå viljat ha den på dvd och så hittade jag den på kaptenkrok.se för en billig peng så då var det ju givet att jag skulle införskaffa den.
En helt klart sevärd skräckis, trots att vissa scener påminner om att det är en B-film. Men för mig en väldigt bra B-film som inte kommer lämna samlingen i första taget..
För mig så håller den samma klass oavsett hur många gånger jag ser den..
Betyg 3/5 Möjliga
 
Speltid:1 h,29 minuter

Tre Biobesök planerade

Har tre biobesök planerade i Göteborg då jag för närvarande har busskort som gäller obegränsat i hela regionen, så få passar man på att tjäna lite extra poäng som man sen kan ta ut i filmväg längre fram..
 
Vilka filmer är det då? Jo dessa:
Torsdagen 29/9 Klockan 18:30 (Bergakungen)
 
Måndagen 3/10 Klockan 14:15 (Sf Bergakungen)
 
Torsdagen 6/10 klockan 18:20 (Biopalatset)
 RSS 2.0