Chreepshow

Handling:
När en ung pojkes skräckserietidning kastas iväg av hans pappa, uppenbarar sig en spöklik värd, som börjar bläddra i tidningen, och introducerar en ny dimension av rädsla på varje sida. Fem berättelser presenteras, varje episod värre än den föregående: Firandet av Fars dag från graven... Meteoren som är mer än ögat kan se... En avundsjuk makes fruktansvärda hämnd som inte blir som han tänkt sig... Lådan som är märkt 1834, och som innehåller en levande varelse... Den skoningslösa miljonären som är dömd att bli hemsökt... Och till sist, den unge pojkens hämnd på pappan som kastade iväg hans värdefulla serietidning Creepshow.
 
Har tidigare haft även tvåan och trean som innehåller ytterligare historier, men gjorde mig sen av med dem,
även denna film har jag satt ut på annons, jag gav den en chans och kollade på den, men för mig har den inget värde. Visserligen lite spänning i historiena , men värre skräck än så här får Stephen King hitta på för att skrämma mig. Rätt tråkig genomförd men gillar konceptet av den typ av film där man ska försöka få ihop 4-5 små historier.
Mer komedi än skräck, är en sak som är säker..
Betyg 2/5 möjliga
Rekomenderas till den som är ute efter komedi men inte efter riktig skräck.

Stealth - Det osynliga hotet

Handling:
Inom en snar framtid utvecklar Amerikanska flottan ett stridsflygplan styrt av artificiell intelligens. Flygplanet är stationerat på ett hangarfartyg i Stilla Havet där det ska lära sig stridstekniker från de männskliga piloterna ombord. Men när datorn utvecklar ett eget intellekt, så är det människorna som måste stoppa det innan det starar nästa världskrig...
 
Väldigt mycket banbrytande specialeffekter och explosioner i denna högflygande Actionfilm,Jamie Fox och Jessica Biel bland annat.För dem flesta så fungerar den här filmen att se, för min del så måste den ses, övervägde om jag skulle se den eller inte, men valde att göra det och det ångrar jag mig inte ett ögonblick på. Lagom med dialoger och mer av dem flygande jetplanen . Sånt som hör till en sån här film.
Betyg 5/5
 
 Speltid: 1h ,56 min
Extramaterial:
Minidokumentär:Musiken i Stealth
Scener ur olika vinklar
Incubus musikvideo "Make a move"
Trailers

R.I.P Bud spencer-4 månader idag

Idag den 27/10 så är det fyra månader sen Bud Spencer gick bort, det vill jag hedra han genom följande Tribute-inlägg :
 
 
 
 



RSS 2.0