Megalodon-Jättehajen

Handling:
En besättning på 22 män är på en oljerigg och borrar efter olja, allt går bra till en början, men sen upptäcker bland annat Vd:n Peter Braizer att allt inte går som det tänkt sig, lite mer än olja börjar visas sig.
 
 
Har haft filmen tidigare men sen gjorde jag mig av med den men jag kom inte ihåg varför, men nu när jag sett på den igen så visade det sig ganska tydligt. Känns verkligen lågbudget, speciellt på vissa scener som det rätt tydligt märks är datoranimerade på låg nivå. Det finns vad jag vet ingen värre film än denna när det gäller lågbudget, gör inte samma misstag som jag gjorde att se den,vissa ser hellre en dvd-brasa i 90 minuter och kallar det för mer underhållande än den här filmen och det håller jag fullständigt med om..
 
Om du/ni ändå fått för er att införskaffa den här filmen så lägg inte ut mer än 10-15 kr, för mer är den absolut inte värld, grundstorryn är ju godkänd, men sen går det bara utför.
Betyg: 1/5 möjliga..
Speltid: 1 h,30 min
 

Fantastiska vidunder och var man hittar dem

Handling:
Under ett uppdrag att dokumentera magiska varelser anländer magizoologen Newt Scamander till New York. Där ställer några förrymda vidunder som var i professor Scamanders vård och den besvärlige mugglaren Jacob Kowalski till problem som allvarligt kan påverka både trollkarlarnas och mugglarnas värld.
 
Under Måndagseftermiddagen (21/11) så såg jag på Fantastiska Vidunder och var man hittar dem, på filmstaden Jönköping och filmen var absolut värd resan dit. Hade först inte så höga förhoppningar om filmen, men besviken av filmen blev jag inte, snarare tvärtom, trots sina drygt 2 timmar och 10 min,så kändes det bara som en timma, innan filmen var slut, man ville ha mer, så man får hoppas att det görs fler filmer i den här Genrén.
Bland andra: Eddie Redmayne,Ezra Miller och Samanta Morton medverkade i den här filmen,så gissa vem som kommer vänta ivirigt på den här filmens ankomst till Hemmakväll?
Självklart Får filmen betyg 5/5 Möjliga.

Biljettsläpp för Rouge One:A Star Wars Story

en tid fylld av konflikter slår sig en grupp osannolika hjältar sig samman för att genomföra ett livsfarligt uppdrag: att stjäla ritningarna till Dödsstjärnan, Imperiets ultimata förstörelsevapen. Det här är en av de viktigaste händelserna i Star Wars historia och för samman vanliga människor, vilka valt att utföra extraordinära handlingar, och genom detta bli del i något som är större än de själva.
 
Måndagen den 21/11 så släpps biljetterna  för perioden 14:e-24:e December, och eftersom den filmen har varit så efterfrågad på SF när biljetterna ska släppas så lär dem gå åt som smör i solsken så jag lär vara bland dem som köper biljetter imorgon runt 09:00
 
Troligen så gäller Biljettsläppet även för Svenska Bios biografer, men kolla för säkerhets  skull upp det på sf.se om ni bor i en stad där det är Svenska Bio som finns..
 RSS 2.0