Apornas planet

Handling:
Tre astronauter vaknar ur sin djupa sömn och upptäcker att deras rymdskepp kraschlandat. När de undersöker sina omgivningar finner de att har hamnat på en planet där människan är ociviliserad och språklös och att apor har har tagit över människans tidigare roll.
 
Bättre Story än det här kan det i princip inte bli.Ändå har det tyvärr inte blivit att man kollat på den så mycket då 
man har så mycket annat man vill hinna se också..
Charlton Heston som är i en av rollerna spelar onekligen riktigt bra. Underhållningsvärdet är rätt högt trots att dess djup blivit grundare med åren som gott. Sen finns det ju några uppföljare med..
 
 Speltid:1h,47 min
Extramaterial:
Galleries
Kommentarspår
Behind the planet of the Apes-Documentery
Make up test with Edward G Robinson
Planet of the Apes Dailies och Outtakes Reel
Planet of the Apes Featurette
Trailers
Much more

Jason Bourne

 
Var iväg under Torsdagskvällen (28/7) och kollade på Jason Bourne, som spelas av Matt Damon. Tyckte
att han gjorde sin karaktär väldigt bra. Tommy lee Jones som CSI -Chef gör ju inte det hela mindre komplicerat.
Då dem vill få tag på Jason Bourne till varje pris.Alicia Vikander är också med i filmen och får en stor roll parallelt med Matt Damon.. Det rekommenderas starkt att se dem övriga filmer först innan man ser denna..
 
 
Jag kunde lämna biografen med ett leende på läpparna, ingen risk att jag ångra det biobesöket i alla fall.
Trots att mycke av dramatik skedde framför Datorskärmar osv så tyckte inte jag att det drog ner betyget nämnvärt. Så av mig blir det 4/5 möjliga .
 
 
 
 

Djungelboken

Under Måndags eftermiddagen så vart jag iväg i Jönköping och såg på Filmen. Och jag kan säga som så här:
Jag ångrar inte för ett ögonblick att jag såg filmen då den var hur bra som helst. Den som inte har sett den än måste se den, antingen på Bio eller sen när den släppts ..
Handling:
Det har gått många år sedan mannen, som kallas Tarzan, lämnade djungeln för ett liv som John Clayton, Lord Greystoke, med sin älskade Jane vid sin sida. Han har nu blivit inbjuden att åka tillbaka till Kongo som ett sändebud åt parlamentet, omedveten om att han bara är en bricka i ett dödligt spel av girighet och hämnd
 
 På 1 h,50 min så hinner man få ut så mycket av filmen så man nästan inte vill att det skall ta slut.. 
Samtidigt hade man utsatt sig själv för lidande om man väljer och se längre filmer, då man ibland måsta smita under filmens gång av naturliga skäl under fem minuter.. 
Bättre film än jag hade förväntat mig som sagt, Gillar man Djungelfilmer som denna skall man överväga tanken att införskaffa den, speciellt när Skarsgård gör en bra roll, även Samuel L Jacksson är med och bidrar till en fantastisk bra film ,får av mig 5/5 Möjliga
 
Sågs 25/7RSS 2.0