Gott nytt 2017

Då återstår det bara för mig att önska alla besökare ett Gott nytt 2017 och missa inte fler intressanta inlägg om filmer på den här bloggen, ibland har det dröjt några dagar mellan varje inlägg, men det är för jag ibland har fullt upp med annat och då har jag inte hunnit se någon film och därav inte kunnat ge en sammanfattning..
 
 
 

Carrie Fisher död & Debbie Reynolds

2016 kallas av många "Dödens år" just för att så många kändisar har gått bort, nu en av dem senare så gick även Carrie Fisher bort, bland annat känd ifrån StarWars som karaktären: prinsessan Leia
 
Jag säger som så många andra, det är ovisst hur framtida StarWars kommer vara utan Carrie Fisher med, hon är visserligen med i den åttonde filmen som släpps December 2017 men den kommer troligen att klippas om, men hur och när, det återstår att se..
 
 27:e December så gick Carrie Fisher tragiskt bort, och bara ett dygn efteråt så gick hennes
mor: Debbie Reynolds bort, känns nästan som Hjärtesorg, Debbie dog av brustet hjärta efter Carrie..
REST IN PEACE Carrie and Debbie <3 <3

Air Force One

Handling:
Harrison Ford som Amerikas president. Iskalla terrorister som inte tvekar att avrätta. Presidenten, hans stab och familj anfalls av ryska terrorister i det specialbyggda presidentplanet Air Force One. På marken följer vicepresidenten och den övriga världen kampen mellan presidenten och den grymme terroristledaren
 
Bättre kan Storyn inte bli  när Gery Oldman spelar Terroristledaren som tar gisslan för att försöka få sin stora politiska vilja igenom, att släppa den ryska fängslade generalen Radeck. Lite Osannolikt finner jag det dock att Harrison Ford som är presidenten lyckas utan utbildning återta kontrollen över en Boeing 747 som är presidentplanet, dessutom att återta det från terrorister. Ser man om den vid ett senare tillfälle så kanske betyget höjs men i nuläget så landar den på:
 
Filmbetyg: 4/5 Möjliga
 
 Tid: 1 h,54 min
Extramaterial:
Audio Commentary
Featurette
Pop-up Trivia Feature
TrailerRSS 2.0